Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Arve Henriksen & Harmen Fraanje

september 26 @ 20:30 - 22:00

Op donderdag 26 september presenteren wij een gloednieuw podium in het natuurlijk schitterende Burgh-Haamstede op Schouwen Duiveland met een programmering welke uniek is voor de regio.

Voor deze speciale gelegenheid hebben wij twee Europese top musici uitgenodigd voor een bijzonder en intiem concert in de prachtige NH Kerk van Burgh.

De Noorse trompetist Arve Henriksen en Harmen Fraanje op een prachtige Bösendorfer vleugel spelen stukken van hun eerder dit jaar door Manfred Eicher geproduceerde, op het legendarische label ECM uitgebrachte, inmiddels veelvuldig geprezen én Edison genomineerde album ‘Touch of Time’.

Dit concert maakt deel uit van hun Europese tour langs diverse vooraanstaande muziekpodia zoals Bimhuis, TivoliVredenburg en PaRaDoX. Wij zijn uiteraard bijzonder blij en trots dat Harmen en Arve onze uitnodiging beiden accepteerden en hiermee ook het pittoreske Burgh-Haamstede aan willen doen.

Liefhebbers van dromerige, lyrische en melodische muziek kunnen deze avond hun hart ophalen. Een unieke ervaring en beleving gegarandeerd!

‘Touch of Time’ is een even mooie als intrigerende ervaring waarbij het samenspel van de muzikanten alle chemie herbergt om tot een gloedvolle samenwerking te komen. Prachtig!

Dick Hovenga | Written in Music

Gegevens

Datum:
september 26
Tijd:
20:30 - 22:00
Site:
https://www.ticketkantoor.nl/shop/arve-harmen

Organisator

Podium aan Schouwen
Telefoon
0629075097
E-mail
post@podiumaaanschouwen.nl

Locatie

Kerk van Burgh
Burghse Ring 33
Burgh-Haamstede, 4328LL Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0629075097